Στα… όπλα οι δήμαρχοι Κρήτης (εικόνες – video)

Ισχυρό μήνυμα κατά της συνήθειας των άσκοπων πυροβολισμών που έχουν γίνει η αιτία για τραγικά δυστυχήματα, έδωσαν σήμερα, Σάββατο, οι αιρετοί της Κρήτης, σε εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο στο Σκινέ και η οποία διοργανώθηκε από τον δήμο Πλατανιά, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Σκοπευτικό Όμιλο Χανίων.

Όπως είπε ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, «το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι πως η οπλοχρησία πρέπει να λαμβάνει χώρα μέσα σε νόμιμα σκοπευτήρια, όπου ο καθένας μπορεί να ασκεί το χόμπι του και να ικανοποιεί την δραστηριότητα που επιθυμεί».

Ο δήμαρχος Πλατανιά σημείωσε πως «σήμερα είδαμε πως σε ένα σκοπευτήριο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με απόλυτη ασφάλεια».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έκανε λόγο «για μια σημαντική εκδήλωση απ’ όπου μπορούμε μα στείλουμε το μήνυμα πως δεν πρέπει να οπλοφορούμε και πρέπει να ερχόμαστε σε τέτοιους χώρους, γιατί μόνο δυστυχήματα συμβαίνουν από την άσκοπη οπλοφορία και οπλοχρησία».

Πηγή: zarpanews