Στα… μαχαίρια Καραμέρος και Πατούλης – «Χοντραίνει» η κόντρα

«Χοντραίνει» η κόντρα μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργου Καραμέρου και του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, κάτι που αποδεικνύεται από τη «βροχή» πολεμικών ανακοινώσεων, οι οποίες έχουν περάσει πλέον σε προσωπικό επίπεδο.

Η κόντρα καλά κρατεί εδώ και καιρό, ωστόσο «φούντωσε» μετά την αποστολή 22 εγγράφων από τον κ. Καραμέρο προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου προκειμένου να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι για την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή τους. Όπως επεσήμανε στην επιστολή του ο κ. Καραμέρος, «από το σύνολο των δέκα έργων, συμπεριλαμβανομένης και της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, τα μισά εξακολουθούν να είναι τίτλοι έργων χωρίς μελέτες για τις περιοχές Αναβρύτων, Κοκκινιάς, Σωρού, Παραδείσου και Νέου Αμαρουσίου».

Κάπως έτσι, ξεκίνησε ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ο οποίος πλέον έχει μετατραπεί σε προσωπική κόντρα με σκληρούς χαρακτηρισμούς να εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

«Η αντιπλημμυρική προστασία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, για να επιτρέπουμε σε ανεύθυνους αντιπεριφερειάρχες, όπως ο κ. Καραμέρος, να «βουλιάζουν» στη λάσπη την αλήθεια και τις ζωές μας. Ο κ. Καραμέρος χωρίς ίχνος ντροπής, εξέδωσε μια ανακοίνωση γεμάτη ψέματα, που αφορά την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Αμαρουσίου. Έβγαλε το «καναρινί» γιλέκο με το οποίο περιφερόταν από κανάλι σε κανάλι και φωτογραφιζόταν, για να φορέσει τη στολή του λασπολόγου. Στα ψέματα του, ο Δήμος Αμαρουσίου απαντά με αλήθειες», ανέφερε μεταξύ άλλων η χθεσινή ανακοίνωση του του δήμου Αμαρουσίου.

Ο κ. Καραμέρος σήμερα, Πέμπτη «σήκωσε το γάντι» στον κ. Πατούλη, εκδίδοντας μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση:

«Αποτελεί όνειδος για την αυτοδιοίκηση ο μπιζιμποντισμός και η αμετροέπεια του κ. Πατούλη. Οι δηλητηριώδεις ανακοινώσεις του είναι για να καλύπτουν την ολιγωρία του και την πραγματική του δράση. Ας συνεχίζει να βγάζει selfies στην Αυστραλία πριν λίγες μέρες (φωτο) και στη Σαγκάη σήμερα, όπου κάνει διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων προωθώντας δήθεν τον ιατρικό τουρισμό. Και ενώ οι περισσότεροι τον βλέπουν να ποζάρει στο facebook, σε ένα διαρκές προσωπικό word party χειμώνα καλοκαίρι, οι πιο παρατηρητικοί ας ρίξουν μια ματιά στις αναρτήσεις της Διαύγειας του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και της ΚΕΔΕ για να δουν το λογαριασμό που πληρώνουν οι πολίτες».

Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο κ. Πατούλης, ο οποίος σε ανακοίνωση-απάντησή του καταφέρθηκε κατά του αντιπεριφερειάρχη, αναφέροντας πως «ντροπιάζει την αυτοδιοίκηση, ο συκοφάντης και λασπολόγος αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γ. Καραμέρος»:

«Η υβριστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρος, σε βάρος του Προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, αποδεικνύει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο διορισμένος από την κα Δούρου «φιλιππινέζος» της, εξαιτίας της αδυναμίας του να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα του καταλογίζονται για ανυπαρξία έργου, όσον αφορά την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Αμαρουσίου. Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι προφανές ότι έχει επιλέξει το λάθος δρόμο για να καλύψει την ανεπάρκειά της, τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Η κα Δούρου μηνύει τον εαυτό της για την τραγωδία της Μάντρας και ο κ. Καραμέρος επιλέγει το ψέμα, τη συκοφαντία και τη λάσπη. Όση λάσπη όμως κι αν πετάξει στον ανεμιστήρα, δεν θα αποφύγει την αλήθεια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Και κρίνοντας από τη σφοδρότητα της μεταξύ τους σύγκρουσης, αναμένονται κι άλλα «επεισόδια» στη μεταξύ τους κόντρα…

Δείτε Επίσης