Σοκάρουν οι αναρτήσεις του εμπνευστή του #παραιτηθείτε στα social media

Στάθης Στάικος ή Iskar Asif στο Facebook ή Anti-Syriza Fighter στο Twitter. Δεν έχει σημασία, μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο… τον εμπνευστή του #παραιτηθείτε, όπως μας τον είχε συστήσει πριν λίγες εβδομάδες ο Κ. Μπογδάνος στο ΣΚΑΙ.

O Στάθης Στάικος λοιπόν, ο οποίος δηλώνει θαυμαστής του Άδωνη Γεωργιάδη, του Βαγγέλη Βενιζέλου και της Μιράντας Ξαφά, πρότεινε –αχρωμάτιστα και ακομμάτιστα– κάτι πολύ απλό: “Όταν πέσουν (σ.σ. οι συριζαίοι προφανώς) μπορούμε να κλείσουμε το μπουρδέλο την ΕΡΤ για να σώσουμε τον Μαρινόπουλο“.

Κρίνοντας βέβαια από τις πολιτικές του πεποιθήσεις, προφανώς και δεν εννοεί τους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου… τον ίδιο τον Μαρινόπουλο εννοεί… και το 1,5 δισ. στο Κατάρ.

ISKAR ASIF MARINOPOULOS ERT

O Στάθης Στάικος όμως δεν έμεινε εκεί. Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, που ξεπερνάει ακόμα και αυτό του Θάνου Τζήμερου, ο αρχιτέκτονας των #παραιτηθείτε, επιτίθεται με εμετικές εκφράσεις σε ηλικιωμένους.  iskar asif skatogere

Ας δούμε και μερικές άλλες, όμορφες στιγμές του διοργανωτή των #παραιτηθείτε… ψύχραιμα, αχρωμάτιστα και ακομμάτιστα πάντα:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook