«Σήμερα η Γεννηματά εξήγγειλε συγκυβέρνηση με Μητσοτάκη» (video)

Τα «βέλη» του προς τη Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο έτερος υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης, επικρίνοντας την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως είπε «σήμερα στον ΣΚΑΪ εξήγγειλε συγκυβέρνηση με τον κ. Μητσοτάκη. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφωνία που έχουμε».

«Όχι στη συγκυβέρνηση, ναι στη συνεργασία για να λυθούν προβλήματα των πολιτών, όπως πχ. το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ή η μείωση της φορολογίας», δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας:

«Εμείς δεν φτιάχνουμε μια νέα παράταξη για να λύσουμε το κυβερνητικό πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη».

Παράλληλα, ο κ. Ραγκούσης ανέφερε πως υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον των πολιτών για τον νέο φορέα από αυτό που θα υπήρχε, εάν η ΔΗΣΥ ή το ΠΟΤΑΜΙ είχαν μείνει μόνοι τους.

Δήλωσε επίσης έτοιμος να συζητήσει για πολιτικές απόψεις, όχι για τα πρόσωπα. «Υπάρχουν όμως πολιτικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των υποψηφίων. Οι μετεκλογικές συνεργασίες είναι για εμένα θέμα αρχής. Δεν μπορεί να πάει κανένας με κλειστά χαρτιά στην κάλπη. Όσοι έρθουν να ψηφίσουν, πρέπει να ξέρουν τι πρεσβεύει ο κάθε υποψήφιος», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη προοδευτική παράταξη που δεν θα μπει σε λογική συγκυβέρνησης.

«Την επόμενη μέρα χρειαζόμαστε μια κοινοβουλευτική ομάδα. Πρέπει να πάμε σε ενιαίο κόμμα κι αυτό να το σεβαστούν όλοι. Οι πολίτες θα προσέλθουν για να ψηφίσουν για ενιαίο φορέα κι όχι πολυκομματικό», τόνισε.

Το σχετικό βίντεο: