Σφοδρή διαδικτυακή σύγκρουση: «Είσαι σάπιος Άκη Τσοχατζόπουλε»

Αντιπαράθεση σε υψηλότατους «τόνους» και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με αφορμή την αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη και τα όσα έχει σχολιάσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Δείτε επίσης: Πολάκης για Σταμάτη: Το φτωχό νυμφίδιο που έγινε νεόπλουτο τσ$#&%

Η αρχή έγινε με την επιστολή του φυλακισμένου πρώην υπουργού προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με αφορμή τον «άνανδρο – χυδαίο – υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε πρωθυπουργέ, Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο – χυδαίο – υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παραεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί – χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Η αντίδραση του Παύλου Πολάκη ήταν σφοδρή και ήρθε μέσω facebook, με τον αναπληρωτή υπουργό να καταφέρεται εναντίον των επιλογών του Άκη Τσοχατζόπουλου και να τον κατηγορεί ως «σάπιο».