Σφοδρά «πυρά» Ραγκούση στην «εθνολαϊκιστική ηγετική ομάδα της ΝΔ»

Σκληρή γλώσσα

Σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της στη συμφωνία για το Σκοπιανό, πραγματοποίησε ο Γιάννης Ραγκούσης, κάνοντας λόγο για «εθνολαϊκιστική ηγετική ομάδα της ΝΔ» που είναι «αδίστακτη κι εθνικά επικίνδυνη».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι η ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί να προκαλέσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας, με στόχο, έναν νέο εθνικό διχασμό, όπως αναφέρει.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ραγκούση έχει ως εξής:

«Η εθνολαϊκιστική ηγετική ομάδα της ΝΔ είναι αδίστακτη κι εθνικά επικίνδυνη.

Είναι ακριβώς οι ίδιοι τύποι που αφού χρεοκόπησαν τη χώρα και προκάλεσαν το δημοσιονομικό κραχ του 2009, στη συνέχεια ηγήθηκαν ως αξιωματική αντιπολίτευση του αντιμνημονιακού λαϊκισμού για να κερδοσκοπήσουν κομματικά. Το δε καλοκαίρι του 2014 για να αυτοπροστατευθούν, σκόπιμα δεν έβγαλαν τη χώρα από το Μνημόνιο, συνειδητά δεν έκλεισαν την τελευταία τότε αξιολόγηση.

Σήμερα, επιχειρούν πάλι να κερδοσκοπήσουν κομματικά σε βάρος της πατρίδας, ενώ είναι αυτοί οι ίδιοι που μας οδήγησαν στο εθνικό Βατερλώ με την ΠΓΔΜ, με αποτέλεσμα όλη σχεδόν η υφήλιος να την έχει αναγνωρίσει ως Μακεδονία, τους κατοίκους της ως Μακεδόνες και τη γλώσσα τους ως μακεδονική.

Η εθνική και πολιτική αλητεία της ηγετικής ομάδας της ΝΔ δεν έχει τέλος.

Επιχειρούν αδίστακτα να προκαλέσουν συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας.

Στοχεύουν σε ένα νέο εθνικό διχασμό.

Πρέπει να απομονωθούν».