Σε ρόλο… πορτιέρη ο Λοβέρδος – «Όσοι αλληθωρίζουν να πάνε εκεί που κοιτάνε»

Ξαφνικά έγινε «γεννηματικότερος» της Γεννηματά

Πρωταγωνιστικό ρόλο της σημερινής «πασοκικής» επικαιρότητας φαίνεται πως διεκδικεί ο Άδωνις του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μπήκε «σφήνα» στη σύγκρουση μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη, στέλνοντας μήνυμα… εξόδου σε στελέχη του νεοσύστατου πολιτικού εγχειρήματος που λέγεται Κίνημα Αλλαγής και το οποίο δεν λέει να στεριώσει.

Αναλυτικότερα, ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», υποστήριξε το τελεσίγραφο Γεννηματά προς τα στελέχη του κόμματος που διαφοροποιούνται εσωκομματικά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όσοι αλληθωρίζουν από μας να πάνε εκεί που κοιτάνε».

Πρόσθεσε δε, ότι «όποιος ετεροκαθορίζεται είναι μοιραίος», η οποία μόνο ως δήλωση αυτοκριτικής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, κρίνοντας από τη στάση του κόμματός του και κυρίως το πώς αυτή διαμορφώθηκε απέναντι τόσο στην απλή αναλογική, όσο και σε προοδευτικά νομοσχέδια.

Αλλά, ο κ. Λοβέρδος δεν εμφανίστηκε μόνο στον ΣΚΑΪ, καθώς παραχώρησε συνέντευξη και στο «Ραδιόφωνο 24/7», όπου υποστήριξε πάνω κάτω τα ίδια: «Όταν ο αρχηγός λέει εκλογές, τελείωσε». 

Φυσικά, δεν παράλειψε να αναφερθεί στον πρωθυπουργό με χυδαίο τρόπο, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει και ο στενός του φίλος και «γαλάζιος» αντιπρόεδρος, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «αρχισυμμορίτη».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook