Σε κλειστό στο Περιστέρι και με στόχευση… στους ψυκτικούς, η κεντρική εκδήλωση της ΝΔ

Θα υπάρξει κάποια παρέμβαση ψυκτικών;
Win-win σκέψη, που δεν μαρτυρά όμως ψυχολογία… win, έκαναν στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την κεντρική εκδήλωση του κόμματος ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Αποφασίστηκε λοιπόν η κεντρική εκδήλωση, που συνήθως γίνεται σε κάποιον εξωτερικό χώρο, συνήθως σε πλατεία, να πραγματοποιηθεί σε κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 4.000 θέσεων. Και όχι κάπου στο κέντρο, όπως επίσης συνηθίζεται, αλλά στο Περιστέρι, που ως γνωστόν… βγάζει ψυκτικούς με το τσουβάλι.

Θέλοντας μάλλον να επανορθώσουν την ελιτίστικη γκάφα του «πορφυρογέννητου» Μητσοτάκη σχετικά με το… τι βγάζει το Περιστέρι, αποφάσισαν στην Πειραιώς να δώσουν έμφαση στις δυτικές συνοικίες, με τις οποίες παραδοσιακά η Νέα Δημοκρατία δεν τα έχει και πολύ καλά.

Έτσι λοιπόν η κεντρική εκδήλωση του κόμματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 19:00, στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου», σε ένα μέρος που μαρτυρά αρκετή ηττοπάθεια, δεδομένων των «πανηγυρικών» που διατυπώνουν «γαλάζια» στελέχη σχετικά με τη δυναμική του κόμματος και με τη διαφορά που αναμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook