Ραγκούσης: Όσο γαβγίζουν τα σκυλιά, τόσο το ρεύμα δυναμώνει
Σαφές μήνυμα προς όσους υπονομεύουν την ενότητα της προοδευτικής παράταξης έστειλε με ανάρτηση του ο Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός «Ο διάλογος που είχαμε με τον Δ.Τζανακόπουλο και τον Σπύρος Δανέλλης μαζί με πολίτες ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικός. Τόσο πολύ, που στο τέλος έχοντας στο μυαλό μου και την εκδήλωση της 6ης Μαΐου, του Μεγάρου Μουσικής, καθώς και των Μελισσίων, κατέληξα λέγοντας πως τελικά αποδεικνύεται ότι όσο τα «σκυλιά» γαβγίζουν τόσο το προοδευτικό ρεύμα δυναμώνει»

Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι σαφής και ως προς το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η αντιΣύριζα εμμονή, σημειώνοντας “Η αντιΣύριζα εμμονή σε τελική ανάλυση δεν πλήττει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την ενότητα της προοδευτικής παράταξης πλήττει.
Τη διάσπαση της προκαλεί προς όφελος της δεξιάς παράταξης.
Όσοι λοιπόν αναπαράγουν και υιοθετούν την αντιΣύριζα εμμονή, συνειδητά ή ασυνείδητα, είναι σε αποστολή.
Υλοποιούν κατά γράμμα το σχέδιο της δεξιάς για τη διάσπαση της προοδευτικής παράταξης”

Κλείνοντας την ανάρτηση του ο Γιάννης Ραγκούσης δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της προοδευτικής συσπείρωσης και γράφει: “κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότεροι πολίτες προσεγγίζουν θετικά τη ιδέα της νέας ενότητας της προοδευτικής παράταξης, μέσα από την ενότητα της αριστεράς με την κεντροαριστερά, το κέντρο και τους πράσινους.
Πρόκειται για μία δυναμική που κανείς δεν μπορεί πια να σταματήσει.
«Όσο γαβγίζουν τα σκυλιά, τόσο το ρεύμα δυναμώνει»

Απροσδόκητα μεγάλη ήταν η επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε η κίνηση πολιτών στο Ηράκλειο της Κρήτης, για την…

Gepostet von Giannis Ragkousis am Freitag, 1. Februar 2019

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook