Πρώτα ο σεξιστικός οχετός για την Αχτσιόγλου και μετά η συγγνώμη από τον Ψαριανό

«Συγγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα»
Αφού απέδειξε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ στις χυδαιότητες και μετά το σεξιστικό του σχόλιο με στόχο την Έφη Αχτσιόγλου, ο επίδοξος βουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε συγγνώμη από την υπουργό Εργασίας, με τους «απαραίτητους» αστερίσκους και με έντονο το στοιχείο της ειρωνείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός αναφερόμενος σε ανάρτησή του στο Twitter στην Έφη Αχτσιόγλου, είχε γράψει ότι «μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου», αναρτώντας μία φωτογραφία της υπουργού από τα έδρανα της Βουλής, την ώρα που σηκώθηκε από τη θέση της.


Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «στόλισαν» αρκετά τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, ώστε να αναγκαστεί να το «μαζέψει» ζητώντας… συγγνώμη από το «Εφάκι».

«Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που “σχολιάζουν κακοβούλως” ωραία κορίτσια. Και έγραψα “εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…” Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Ωστόσο, προκειμένου ίσως να αποδείξει ότι δεν έχει αλλάξει, αλλά παραμένει ίδιος και απαράλλακτος, ο κ. Ψαριανός επανήλθε στο ζήτημα και τα «έβαλε» με τους χρήστες των social media που τον επέκριναν για την πρώτη του ανάρτηση.

«Η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς», έγραψε.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook