«Πόρτα» στον Π. Καμμένο από Γ. Λαζαρίδη και Δ. Καμμένο

Απέρριψαν κάθε πιθανότητα επιστροφής στους ΑΝΕΛ
Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψαν κάθε πιθανότητα επιστροφής στους ΑΝΕΛ οι βουλευτές Γιώργος Λαζαρίδης και Δημήτρης Καμμένος.

Σημειώνεται ότι οι δύο εν λόγω βουλευτές, αλλά και ο Νίκος Νικολόπουλος είναι τα μόνα πρόσωπα που μπορούν να αποτρέψουν τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, κάτι που δεν είναι διατεθειμένοι να το πράξουν.

«Εγώ είμαι μηχανικός και είμαι πρακτικός άνθρωπος. Εμείς οι μηχανικοί, όταν γυρίζουμε σελίδα, διαβάζουμε πολύ καλά τη σελίδα πριν την γυρίσουμε και μετά το παίρνουμε απόφαση. Ύστερα δεν έχει επιστροφή», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης σε δημοσιογράφους, ενώ σε ερώτηση εάν έχει επικοινωνήσει μαζί του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, απάντησε: «Για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, σας παρακαλώ δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος απέρριψε επίσης κάθε ενδεχόμενο επιστροφής στους ΑΝΕΛ. «Το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής, ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ», είπε.

Συνυπολογίζοντας μάλιστα την κατάθεση μήνυσης από τον Νίκο Νικολόπουλο κατά του Πάνου Καμμένου για πιέσεις και εκβιασμό, φαίνεται πως η διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ είναι αναπόφευκτη.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook