«Πόλεμος» μεταξύ ΝΔ – Π. Τατούλη

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει η κόντρα του Π. Τατούλη με τους 10 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Σαμαράς) οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.

Οι δέκα «γαλάζιοι» βουλευτές κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή μέσω της οποίας εξαπολύουν πυρά κατά της Περιφέρειας.

Ο Πέτρος Τατούλης με σχετική δήλωσή του τόνισε : «Τολμούν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές, που δήθεν νοιάζονται για τη λύση του προβλήματος, να μιλούν για καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ;

Αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την ψήφιση του άρθρου 23 του πολυνομοσχεδίου Ν. 4386/2016, με το οποίο δεν αλλάζει ο φορέας υλοποίησης του έργου, όπως λανθασμένα πιστεύουν, αλλά δημιουργείται πρόβλημα στη δανειοδότηση του έργου από τις τράπεζες.»

Οι υπογράφοντες βουλευτές τονίζουν παράλληλα τις πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία «χάραξε μια ξεκάθαρη στρατηγική που ευνόησε της Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα».

Υποψιαζόμαστε άρση της εμπιστοσύνης του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο του περιφερειάρχη, κατά συνέπεια να υποθέσουμε ότι υφίσταται γενικευμένη άρση της εμπιστοσύνης από την Πειραιώς.