Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου για τον Κώστα Καραμανλή

Εκτός από «γαλάζιες», και μία «συριζαϊκή» παρουσία

Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Λουκέρη «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο εμπόδιο – Στόχος τους η Ελλάδα», παρουσία της συγγραφέα, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του πρώην υπουργού, Ευριπίδη Στυλιανίδη και του πρώην πρύτανη και καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ηλία Κουσκουβέλη.

Παρόντες όλοι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ, που έκαναν καθένας χαιρετισμό στην αρχή της παρουσίασης, καθώς και ο κ. Βαγιωνάς από τη Χαλκιδική.

Επίσης, ξεχώρισαν γνωστοί «καραμανλικοί» της πόλης, όπως Ανδρέας Λεούδης, Βάκης Φραντζής, Τέλης Θωμόπουλος, Λεωνίδας Τσολέκας και Δημήτρης Δαρνάκας.

Το παρών έδωσαν επίσης ο πρώην βουλευτής Πιερίας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, ο πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι αντιπεριφερειάρχες, Αλέξανδρος Θάνος, Κώστας Πάλλας και Δημήτρης Χατζηβρέττας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, Φάνης Παπάς και ο συντονιστής μεταναστευτικού και κοινωνικής συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χάρης Αηδονόπουλος.

Εντύπωση στο «γαλάζιο» ακροατήριο προκάλεσε και η παρουσία του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου της «Εγνατία Οδός ΑΕ», Απόστολου Αντωνούδη.

Πηγή: voria