ΠΑΟΚτσήδες επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία (εικόνες)

Στόχος επίθεσης έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φθορές περιορίζονται στην τζαμαρία της εισόδου των γραφείων, ενώ οι δράστες φαίνεται να έγραψαν στην πρόσοψη τη λέξη «ΠΑΟΚ».

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν εκφράζονται τα υγιή τμήματα των οπαδών της ομάδας

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, επισημαίνει ότι είναι η τρίτη φορά που τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού έγιναν στόχος βανδαλισμού και τονίζει:

«Την πρώτη φορά η υπογραφή του ναζιστικού μορφώματος μπήκε φαρδιά πλατιά. Τη δεύτερη πήραν σειρά οι “αντιεξουσιαστές”. Χθες βράδυ την υπογραφή στους βανδαλισμούς έβαλαν “οπαδοί”(;) του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή δεν εκφράζει τα υγιή τιμήματα της κοινωνίας ούτε την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια που ξεκίνησε για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Η συστράτευση όλων μας στην προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι μαζική από όλους όσοι αγαπούμε το άθλημα.

Ενέργειες όπως αυτή δεν πρόκειται να μας τρομάξουν. Να γνωρίζουν καλά όσοι προβαίνουν σε φασιστικές ενέργειες τέτοιου είδους, πως η Αριστερά δεν τρομοκρατήθηκε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Δε θα τρομοκρατηθεί ούτε τώρα!».

Φωτογραφία: thestival


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook