Παίζει… μπάλα με τον Κούδα στις εκλογές ο Ορφανός (video)

Στον «στίβο» της πολιτικής μπήκε ο παλιός σπουδαίος άσος του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Κούδας πήρε τη μεγάλη απόφαση και μπαίνει στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο πλευρό του Γιώργου Ορφανού. Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (16/4) σε σχετική εκδήλωση η μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου και θρύλος του ΠΑΟΚ πήρε αυτή την απόφαση, με στόχο μια «καλύτερη Θεσσαλονίκη». Όταν ο Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην σπουδαίου άσου της μπάλας οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε ένα θερμό χειροκρότημα.

«Βρισκόμαστε σε ένα εμβληματικό σημείο της Θεσσαλονίκης, όπου έχουμε πανηγυρίσει τίτλους πολλές φορές, έχουμε δει την ιστορία αυτού του σημείου και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε, έτσι όπως νιώθω εγώ, να ανεβαίνουμε τους Λευκούς Πύργους τους πολλούς της Θεσσαλονίκης, για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο που αξίζει αυτή η πόλη. Αυτήν την ώρα είμαι δίπλα στον Γιώργο Ορφανό», υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Κούδας.

«Με ιδιαίτερη τιμή, με πολύ μεγάλη χαρά, με τον μέγιστο σεβασμό και θαυμασμό και με συγκίνηση καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης μας “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον” τον κ. Γιώργο Κούδα. Ο “Μεγαλέξανδρος” του ΠΑΟΚ, ο μπαλαδόρος “ιερό τέρας” του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάγευε τους οπαδούς και συνάμα εργαζόταν για να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα, εντάσσεται στην παθιασμένη ομάδα μας για να κάνει την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα 80 εκατομμυρίων πολιτών.

Ο Γιώργος μέσα στο παιχνίδι ήταν ο απόλυτος άρχοντας. Ένας ηγέτης που καθοδηγούσε και ενέπνεε την ομάδα, μοίραζε τη μπάλα, έβαζε γκολ, δημιουργούσε ωραίες φάσεις. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον λάτρευαν, οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων τον θαύμαζαν και τον σέβονταν. Ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να πάει κάποιος στο γήπεδο. Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον Γιώργο Κούδα και άλλα τόσα να προσφέρουμε όλοι μαζί στους συμπολίτες μας.

Συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις με τους καλύτερους και αυτούς που αποδεδειγμένα και διαχρονικά αγαπούν την Θεσσαλονίκη και θα κάνουν το παν για να την δουν πρωταγωνίστρια. Αυτή η Θεσσαλονίκη μας αξίζει, για αυτή την πόλη θα κάνουμε πράξη το όραμά μας. Το είπαμε. Θα το κάνουμε. Μαζί και με τον Γιώργο Κούδα», ανέφερε ο Γιώργος Ορφανός.

Βίντεο: sdna.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook