Όταν ο Λαζαρίδης έβλεπε διαπλοκή πίσω από τις παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ (video)

Μάλλον σε λίγο 24ωρα θα είδε... τη ζωή αλλιώς

Ένα βίντεο που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Γιώργο Λαζαρίδη και ουσιαστικά καταρρίπτει τους όψιμους ισχυρισμούς του περί μη συμφωνίας με το Μακεδονικό, έρχεται στη δημοσιότητα.

Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Χριστοφορίδης, πρώην σύμβουλος στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, σε παρουσία του σε εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά που φέρουν τον πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων προ των ευθυνών του.

Αρχικά όταν λίγες ώρες μετά τη συμφωνία των Πρεσπών και λίγα 24ωρα πριν την πανηγυρική εκδήλωση στο Ζάππειο για την έξοδο από τα μνημόνια και την ελάφρυνση του χρέους, παρευρέθηκε σε εκπομπή του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΛΑΣ TV Κεντρικής Μακεδονίας, όπου σχολιάζοντας τις πρόσφατες τότε παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισε: Το σύστημα της διαπλοκής έπαιξε το τελευταίο του χαρτί, σ’ αυτή την υπόθεση.

Στη συνέχεια μάλιστα ανέφερε: Ήταν εύκολο για μένα να παραιτηθώ και να γίνω ήρωας. Αν ο στόχος μου είναι απλώς να εκλέγομαι, μπορούσα να εξασφαλίσω την εκλογή μου.

Το δεύτερο περιστατικό που εκθέτει τον ανεξάρτητο πια, βουλευτή, τοποθετείται στο Ζάππειο, όταν ο Λαζαρίδης καταχειροκροτούσε Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο στην πανηγυρική εκδήλωση στο Ζάππειο για την έξοδο από τα μνημόνια και την ελάφρυνση του χρέους.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook