Όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ποστάρει το «Fu%$ Turkey» του υιού Νετανιάχου

Για να ενημερώσει το κοινό του, όχι τίποτα άλλο

Μας έχει συνηθίσει… στα χειρότερα και σε αυτά πορεύεται με σταθερό βήμα.

Ένα τέτοιο ήταν και η ανάρτησή του με το υβριστικό ποστ του γιου του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο οποίο ανέφερε απλά λιτά κι απέριττα «Άντε γ@#$% Τουρκία».

Χωρίς… να υιοθετεί, όπως έγραψε στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης θεώρησε χρήσιμο να μοιραστεί με το κοινό του στο Twitter την είδηση αυτή, είδηση που προκάλεσε παγκόσμιο αποτροπιασμό και οδήγησε τον γιο του ισραηλινού πρωθυπουργού, Γάιρ, στο κλείσιμο του λογαριασμού του στο Instagram.

Λίγες μόλις μέρες μετά το νέο αιματοκύλισμα Ισραηλινών σε Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση, μάλλον κρίνοντας ότι έπρεπε να ενημερωθεί το κοινό του για τις… διεθνείς εξελίξεις, άσχετο αν στη συνέχεια διέγραψε το επίμαχο tweet.

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, παρά το «ενημερώνω, δεν υιοθετώ» που έσπευσε να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια.

Μάλιστα ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης δεν άφησε αναπάντητη τη νέα αυτή πρόκληση του Άδωνη Γεωργιάδη, καλώντας Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργο Κουμουτσάκο να πάρουν αποστάσεις από τη στάση αυτή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης 14 ώρες μετά – και αφού είχε δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια – ξεκαθάρισε με νέο tweet ότι δεν υιοθετεί το μήνυμα της φωτογραφίας. Λίγο πολύ δηλαδή ότι είχε πει και για τα βιβλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Δεν συμφωνώ, αλλά τα πουλούσα…