Όταν ο Άδωνις «στόλιζε» και την Ντόρα, ως «εκπρόσωπο της Τουρκίας» (video)

Κουραστήκαμε να μετράμε «κωλοτούμπες» πια

Μπορεί με τον αδερφό της ο Άδωνις να τα πάει περίφημα, καταφέρνοντας ακόμα και να ελέγχει το κόμμα, με την περίπτωσή της όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Η ίδια άλλωστε η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχει κρύψει και στο παρελθόν ότι ο Γεωργιάδης βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ όχι επειδή έχει εκλεγεί, αλλά επειδή «τον διόρισε ο αδερφός μου».

Και μπορεί μετά τη μεταπήδηση από το ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ. στη Νέα Δημοκρατία, να γίνεται προσπάθεια να… λειανθούν οι γωνίες, το παρελθόν του όμως δεν διαγράφεται. Αντιθέτως είναι καταγεγραμμένο και μάλιστα τηλεοπτικά. Στο πλαίσιο λοιπόν λίγου ψαξίματος σε αυτά τα τηλεοπτικά… διαμάντια λαϊκισμού, ρατσισμού και επιθετικότητας, προκύπτουν πολλά «όμορφα» από το παρελθόν του Άδωνη Γεωργιάδη.

Σε μία από αυτές τις εκπομπές το τότε μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. έχοντας «στολίσει» Κυριάκο Μητσοτάκη, Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Καραμανλή και λοιπά στελέχη του μετέπειτα κόμματός του, «περιέλαβε» και την Ντόρα Μπακογιάννη, για την οποία ανέφερε ότι «έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας», συμπληρώνοντας με βεβαιότητα πως στη θέση της υπουργού Εξωτερικών την είχαν διορίσει οι ΗΠΑ. Διαπίστωνε δε ότι «όσο γρηγορότερα φύγει τόσο το καλύτερο» αφού «καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» καθότι για τον ίδιο αυτός ήταν ο σκοπός του «διορισμού» της: να κάνει ζημιά.

Δείτε Επίσης