Όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης υπερασπιζόταν τους πιστολέρο της Μανωλάδας (video)

Ατύχημα ήταν σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, η επίθεση στους εργαζόμενους – δούλους στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας από επιστάτες, τον Απρίλιο του 2013.

O αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είχε σχολιάσει την υπόθεση σε τηλεοπτική εκπομπή υπερασπιζόμενος τους επιστάτες της Μανωλάδας, υποστηρίζοντας ότι «οι επιστάτες ήταν σε άμυνα καθώς οι μετανάστες έτρεχαν κατά πάνω τους με τα ρόπαλα».

«Οι επιστάτες πυροβόλησαν στον αέρα και τα σκάγια όπως έπεφταν, χτύπησαν μερικούς μετανάστες», είχε πει ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, σχολιάζοντας με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου, τον Ιούλιο του 2014, να κρίνει αθώους όλων των κατηγοριών τον επιχειρηματία που κατηγορείτο για την υπόθεση της επίθεσης εναντίον των μεταναστών, καθώς και ο ένας επιστάτης της επιχείρησης. Στα μαλακά έπεσαν οι άλλοι δύο επιστάτες, που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την έφεση.

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο επιστάτες: για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών ο ένας, για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών ο δεύτερος.

Στην ίδια ακριβώς υπερασπιστική γραμμή απαντούσε σχετικά με την υπόθεση και στο twitter, λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, απλώς έτυχε εκείνη την ημέρα να “βρέξει σκάγια” που πέτυχαν κατά λάθος τους μετανάστες από το Μπαγκλαντές!