Με ομιλία Τσίπρα ξεκινά το 1ο συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Εντατικό το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα για σήμερα, Πέμπτη, αφού μετά την παρουσία του στα εγκαίνια της νέας σήραγγας των Τεμπών, θα επιστρέψει και πάλι Αθήνα, προκειμένου να απευθύνει ομιλία στην έναρξη του συνεδρίου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα απευθύνει χαιρετισμό στις 8 μ.μ. στο 1ο συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου οι εργασίες αρχίζουν σήμερα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι» (Ιερά Οδός 154 & Νάξου) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του συνεδρίου

ΠΕΜΠΤΗ 6/04

17:00: Έναρξη διανομής καρτών συνέδρων και παρατηρητών

19:00: Έναρξη 1ου Συνεδρίου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Άνοιγμα των εργασιών του Συνεδρίου από την οργανωτική επιτροπή – συγκρότηση τιμητικού Προεδρείου

19:15: Εισηγητική ομιλία του Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου, Γραμματέα του Κ.Σ της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α

20:00: Ομιλία-χαιρετισμός του Αλέξη Τσίπρα, Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

20:45: Χαιρετισμοί: Cihan Eldal (HDP-Τουρκία), Kathy Gebel (Linksjungend Solid-Γερμανία), Sophia Karla Leppa (Vanu-Φινλανδία)

22:00: Τέλος Εργασιών

Στο συνέδριο επίσης θα απευθύνουν χαιρετισμό οι:

Salma Youssef (Junge Linke-Αυστρία), Aodhan Hamill (Sinn Fein Republican Youth – Ιρλανδία), Raquel Romero (Podemos-Ισπανία) Max Shanly (Young Labour-Αγγλία), Viktoriia Muliavka (START-Ουκρανία), Marta Rosique Saltor (Jerc-Καταλωνία)

Το Σάββατο 8/4 ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας θα απευθύνει χαιρετισμό στις 14.00.