«Όχι» σε συνεργασία ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ από Λαλιώτη: Ματαιοπονείτε…

Πιο... όχι δεν γίνεται
Κατηγορηματικό «όχι» σε ενδεχόμενο σενάριο σύμπραξης του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Κώστας Λαλιώτης, διαψεύοντας δημοσίευμα, προ εβδομάδας, της στήλης «Βηματοδότης» στην εφημερίδα Το Βήμα.

Με επιστολή του στον διευθυντή της εφημερίδας ο πρώην υπουργός και προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «τάσσεται ευθέως υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν κάνει εκπτώσεις στα καλά λόγια που λέει για τον Τσίπρα».

Τονίζει ακόμα πως εκείνο το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είτε γιατί «αποτελεί αποκύημα φαντασίας του ευφάνταστου συντάκτη» είτε γιατί ο συντάκτης αυτός «μπορεί να είναι, άθελά του, αφελές θύμα μιας μεθοδικής παραπληροφόρησης και παραπλάνησης από κάποιους κύκλους που αποπειράθηκαν να τον χρησιμοποιήσουν για να προβάλλουν τα δικά τους ψευδή και διατεταγμένα σενάριά τους».

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρει ο Κώστας Λαλιώτης τονίζει πως είτε έτσι είτε αλλιώς ο συντάκτης «ματαιοπονεί» και σημειώνει ότι «η δική μου σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Προοδευτική Συμπαράταξη, με την ΚεντροΑριστερά και με το ΚΙΝΑΛ είναι ιστορικά, πολιτικά και ιδεολογικά αδιατάρακτη, είναι διαχρονικά δεδομένη και αδιαμφισβήτητη».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook