Ο Τσελέντης σήκωσε το «γάντι» στον Αϊβαλιώτη – «Ούτε τον γνωρίζω ποιος είναι»

«Η Εκκλησία μας λέει "μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε…"»
Τέλος στο διαδικτυακό επεισόδιο με μια ειρωνική ανάρτηση έβαλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, απαντώντας στον χαρακτηρισμό «νούμερο» που του απέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Πειραιώς Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αϊβαλιώτης, αφού αποκάλεσε «νούμερο» τον σεισμολόγο, εξήγησε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με το επιχείρημα: «Αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχουν νούμερα στην ελληνική κοινωνία; Δεν θα πρέπει και αυτά να εκπροσωπηθούν;». Ωστόσο, λίγο αργότερα «κατέβασε» τη σχετική του ανάρτηση στο Facebook και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Τσελέντη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έπεσε «θύμα της πιο μεγάλης αμαρτίας σύμφωνα με την εκκλησία μας. Εκείνη της αλαζονείας».

Ωστόσο, ο κ. Τσελέντης δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση Αϊβαλιώτη και απάντησε μέσω Facebook, χρησιμοποιώντας αρκετή δόση ειρωνείας:

«Χαίρομαι που ο κ. Αϊβαλιώτης, υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, όπως φαίνεται είναι θρήσκος άνθρωπος, αναγνώρισε ότι υπέπεσε στο αμάρτημα της αλαζονείας και ζήτησε συγγνώμη για την αναίτια και άκρως προσβλητική τοποθέτησή του για εμένα προσωπικά και τους ψηφοφόρους μου. Αμαρτία εξομολογουμένη ούκ έστιν αμαρτία.
Απλά του υπενθυμίζω, γιατί μπορεί να του χρειαστεί, επικαλούμενος το αυξημένο θρησκευτικό του αίσθημα ότι η Εκκλησία μας λέει επίσης «μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε…» (από τους ψηφοφόρους -νούμερα και μη- που θα ζητήσει κάποτε κι αυτός την ψήφο τους).
Υ.Γ. Ούτε τον γνωρίζω ποιός είναι», ανέφερε ο γνωστός σεισμολόγος.

Η σχετική ανάρτηση:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook