Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει… Amber Alert για ΝΔ και Μητσοτάκη

Και παραθέτει τις ανακοινώσεις σε περίπτωση που... παρέπεσαν

Μία άκρως δηκτική ανακοίνωση σχετικά με την «εξαφάνιση» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή για την ακρίβεια της μη απάντησης σε σειρά ερωτημάτων που έθεσε μέσα στο Σαββατοκύριακο, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκπέμποντας… amber alert η «Κουμουνδούρου» εκφράζει την «ανησυχία» της για την τύχη της ΝΔ και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την οποία ελπίζει πως οφείλεται σε πολιτικούς λόγους και όχι κάποιο άλλο πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«AMBER ALERT! ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ

Εδώ και δύο μέρες, αγνοείται η τύχη της ΝΔ και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ελπίζουμε η σιωπή τους να οφείλεται σε πολιτικούς λόγους και να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Εξηγούμαστε: Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ζητήσαμε μέσω ανακοινώσεων τη θέση της ΝΔ και του προέδρου της για τα παρακάτω θέματα:

1. Τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα.

2. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα Σελίδα” σχετικά με τις επιχειρηματικές σχέσεις της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, με την ιδιωτική εταιρεία μεταφορών, υπέρ της οποίας ξιφουλκούσε ο ίδιος.

3. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Κυριακάτικη Δημοκρατία” σχετικά με τις μίζες που έδινε η Siemens στη ΝΔ.

4. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento” για τις στενές σχέσεις στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18, η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, η ΝΔ και ο πρόεδρος της εξακολουθούν να σιωπούν. Σε περίπτωση που οι ανακοινώσεις… παρέπεσαν, τις παραθέτουμε εκ νέου προκειμένου να ενημερωθούν».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook