Ο Σαλμάς «αποκαλύπτει» πως χωρίς τον ίδιο δεν θα αποκαλυπτόταν η υπόθεση Novartis

«Εκλογές δεν βλέπω, δυστυχώς. Μια κυβέρνηση που θέτει πάνω από όλα την παραμονή της στην εξουσία μπορεί να το πετύχει, με όποιο κόστος για τη χώρα» εκτιμά ο Μάριος Σαλμάς, ο βουλευτής του κόμματος που έχει βάλει μοναδικό σκοπό της ύπαρξής του, την άνοδο στην εξουσία, με οποιοδήποτε κόστος.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Βραδυνή της Κυριακής, πέρα από τις «βολές» εναντίον της κυβέρνησης, «αποκαλύπτει» πως χάρη στον ίδιο έγινε γνωστό το σκάνδαλο της Novartis.

Ο πρώην υπουργός Υγείας υποστήριξε «Θα ήξερε κανείς από την κυβέρνηση για σκάνδαλο Novartis, που επί δύο χρόνια δεν πήραν χαμπάρι τίποτα, ενώ οι αμερικανικές Αρχές ψάχνουν την υπόθεση, εάν δεν την αποκάλυπτε ο Σαλμάς;»

«Όλα στο φως. Κανείς δεν εξαιρείται, εκτός και αν έχει να φοβηθεί κάτι. Εγώ δεν είμαι δικαστής. Σίγουρα υπάρχουν παραλείψεις τα τελευταία δύο χρόνια, οι οποίες ζημίωσαν τους ασφαλισμένους ή τον ΕΟΠΥΥ» συμπληρώνει, αναφερόμενος στη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο κ Σαλμάς.