Ο Ψωμιάδης βρήκε τη… λογικότερη εξήγηση για τον Μπουτάρη: Μήπως με φοβήθηκε;

Με λίγο χιούμορ και μπόλικη... έπαρση σχολιάζει ο Ψωμιάδης την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχεία της Θεσσαλονίκης
Με έναν ολίγον τι εγωκεντρικό τρόπο σχολίασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρση να αποσυρθεί από την κούρσα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών

O υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μάλλον δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Μπουτάρης για την απόφασή του και είπε να δώσει τη δική του (χιουμοριστική;) εξήγηση, η οποία δεν θα μπορούσε να έχει άλλη οπτική πέρα από ότι «όλο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω από αυτόν».

«Να πω χαριτολογώντας πως μήπως φοβήθηκε τη δική μου παρουσία, διότι είχα δηλώσει ότι τον ήθελα για αντίπαλο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη

«Σεβαστή η απόφασή του. Να πω χαριτολογώντας πως μήπως φοβήθηκε τη δική μου παρουσία, διότι είχα δηλώσει ότι τον ήθελα για αντίπαλο. Από εκεί και πέρα θα πατήσουμε σε ότι καλό αφήνει αυτή η διοίκηση.(…) Θεωρούμε πως θα πάμε πολύ καλά στις εκλογές, έχοντας ως παρακαταθήκη το τεράστιο έργο που αφήσαμε στην Νομαρχία θα βαδίσουμε και στο δήμο Θεσσαλονίκης».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook