Ο Ψωμιάδης δίνει στους Θεσσαλονικείς αυτό που θέλουν: Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος

Η λεγόμενη ιστορία που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα

Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που έχει τραβήξει πολλά. Πολλή ακροδεξιά, πολλοί Μαυρογιαλούροι, πολύς λαϊκισμός. Σε μία τέτοια πόλη λοιπόν, ποιος θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστός δήμαρχος από τον πρώην νομάρχη της;

Αυτό ακριβώς σκέφτηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης -μην πάει το μυαλό σας στην «καρέκλα» που έχει αποχωριστεί- και είπε να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν έκρυψα ποτέ τη θέληση μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες», είπε έμπλεος αλτρουισμού ο «Ζορό» της πολιτικής.

Δεν παρέλειψε και κάτι από τα ομοφοβικά του πιστεύω, ρίχνοντας τις σπόντες του για το Gay Pride και τον Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας «δεν θέλω μια πόλη “στρας”, μια πόλη μεταμφιεσμένη. Είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν».

Όπως είπε κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος, ωστόσο έχει ζητήσει εδώ και λίγες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook