Ο Πολάκης έψαχνε τα ντουλάπια και τα συρτάρια του live στην ΕΡΤ

«Καλοδεχούμενη η εισαγγελική παρέμβαση»

Διέψευσε για ακόμη μια φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά» ότι ηχογράφησε την τηλεφωνική του συνομιλία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, χαρακτηρίζοντας «καλοδεχούμενη και κατά παραγγελία Στουρνάρα» την εισαγγελική παρέμβαση.

Ωστόσο, κάποια στιγμή ρώτησε τους δημοσιογράφους της εκπομπής εάν ήταν εύκολο να δείξει στην κάμερα κάποια στοιχεία. Και αφού πήρε το «πράσινο φως», σηκώθηκε και άρχισε να ψάχνει στα ντουλάπια του γραφείου του, την ώρα που χτυπούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Δείχνοντας τον όγκο των εγγράφων, είπε πως πρόκειται για «στοιχεία που έχω πάει εγώ στον Εισαγγελέα. Όλες αυτές οι κούτες. Τα μισά από αυτά εδώ είναι στοιχεία που έχω πάει στον Εισαγγελέα. Και αφορούν το σκάνδαλο της Novartis, όλες τις πτυχές του σκανδάλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο οποίο κατανάλωσα πάρα πολλή φαιά ουσία για να βρεθούν όλα αυτά και να αποσταλούν στον Εισαγγελέα, στην Εξεταστική της Βουλής. Είναι ο κατάλογος των συμβάσεων, των 894 που έκαναν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη και Βορίδη σε όλα τα ΜΜΕ,9 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτός ο κατάλογος».

Το σχετικό απόσπασμα:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook