Ο Μπαλτάκος… προξένεψε όλα τα πατριωτικά κόμματα γιατί «μπορούν να συγκεντρώσουν 8-10%»

Για τις διεργασίες που έκανε το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να ενωθούν όλα τα «πατριωτικά» κόμματα κάτω από την ίδια «στέγη» μίλησε μεταξύ άλλων ο Τάκης Μπαλτάκος στον Realfm 97,8.

Ο γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά υπολόγισε ότι όλα αυτά κόμματα μαζί μπορούν να συγκεντρώσουν περίπου 8-10%.

«Είχα κάνει συζητήσεις με τον Πάνο Καμμένο, είχαν δημοσιοποιηθεί. Τον Πάνο Καμμένο τον γνωρίζω πολλά χρόνια από τη ΝΔ, γιατί από εκεί προερχόμαστε όλοι. Επειδή πιστεύω ότι τελικά όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κόσμος επιλέγει τα κόμματα, ειδικά τα μικρότερα κόμματα με βάση την κυβερνησιμότητα, για να μην πάει χαμένη η ψήφος και επειδή νομίζω ότι αυτό θα επικρατήσει και σε αυτές τις εκλογές που έρχονται εκείνο το οποίο εγώ ήθελα να κάνω είναι να δώσω τον τόνο σε όλους όσους κινούνται στον πατριωτικό χώρο ότι θα πρέπει να συνενωθούν σε έναν εκλογικό συνασπισμό.

Για αυτό πηγαίνω και μιλάω με όλους, γιατί θέλω να τους ενώσω όλους σε έναν εκλογικό συνασπισμό. Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν το καταλαβαίνουν, δεν το δέχονται, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία. Οπότε εγώ εκείνο το οποίο είπα είναι ότι θα συνεργαστώ με τους ΑΝΕΛ, δεν θα μπω στους ΑΝΕΛ, ούτως ώστε με τη στάση μου αυτή να δείξω και στους υπολοίπους ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο. Δεν έχει λογική ο καθένας να πηγαίνει μόνος του σε έναν χώρο ο οποίος μπορεί να συγκεντρώσει συνολικά 8-10%, δεν μπορείς να έχεις τέσσερα κόμματα», είπε ο κ. Μπαλτάκος.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook