Ο Μπακογιάννης «έκοψε» υποψήφιο που εμπλέκεται σε ατασθαλίες

«Ο συνδυασμός 'Αθήνα Ψηλά' δεν δέχεται την παραμικρή σκιά σε θέματα ηθικής τάξης»

Την πόρτα της εξόδου από τον συνδυασμό του έδειξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στον υποψήφιο κοινοτικό σύμβουλο, ο οποίος σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», εμπλέκεται σε οικονομικές ατασθαλίες στο φαρμακείο του νοσοκομείου 401 ΓΣΝΑ.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» ευχαριστεί με ανακοίνωσή του την εφημερίδα, τονίζοντας ότι «στις περιπτώσεις που η δημοσιογραφική έρευνα γίνεται σωστά, βοηθά στην αναζήτηση των ορθών επιλογών».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «ο συνδυασμός ‘Αθήνα Ψηλά’ δεν δέχεται την παραμικρή σκιά σε θέματα ηθικής τάξης», επισημαίνοντας ότι «υπερβαίνοντας όσα προβλέπει ο νόμος», ζητήθηκε επιπλέον από όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εκκρεμεί εναντίον τους καμία ποινική δίωξη.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ο συνδυασμός, μετά από το δημοσίευμα έκανε «σχετική επιπρόσθετη έρευνα» και «με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι συγκεκριμένος υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος προσκόμισε ψευδή υπεύθυνη δήλωση. Εδώ, τέτοιες συμπεριφορές, δεν γίνονται ανεκτές. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να δυσφημεί τους 228 ανθρώπους του συνδυασμού μας που μάχονται κάθε μέρα για τούτη την πόλη. Το τεκμήριο της αθωότητας του ανήκει».

«Ας τον κρίνει η Δικαιοσύνη. Με τον συνδυασμό μας υποψήφιος δεν θα είναι», καταλήγει η ανακοίνωση.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook