Ο Μητσοτάκης μοιράζεται τον «καημό» του να μάθει τι γίνεται στο Survivor (video)

Αφού μας ενημέρωσε για τον… άσβεστο πόθο του πατέρα του να τον δει πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, στο ΚΡΗΤΗ TV, έκανε γνωστό και έναν δικό του «καημό». Να πληροφορηθεί για το τι συμβαίνει στο Survivor.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε αν παρακολουθεί τηλεόραση στον ελεύθερο χρόνο του και απάντησε πως «είμαι αθλητής και μου αρέσουν τα σπορ, οπότε δεν θα πω ποτέ όχι αν υπάρχει ένα καλό ματς ποδοσφαίρου, Champions League, ή ένα καλό ματς μπάσκετ στην τηλεόραση, είναι για μένα μία πολύ ευχάριστη εκτόνωση».

Παρακολουθεί όμως το Survivor; «Δεν μπορώ να σας πω ότι βλέπω», απάντησε, προσθέτοντας ωστόσο ότι «κάτι ακούω τελευταία για το Survivor», το οποίο χαρακτήρισε «ένα φαινόμενο που θέλω να το καταλάβω, να το εξηγήσω».

«Δεν το κρίνω ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Μου προξενεί ένα ενδιαφέρον. Δε συμβαίνει όμως (μόνο) στην Ελλάδα αυτό, ούτε σπεύδω να βγάλω κάποιο συγκεκριμένο συμπέρασμα, αλλά τελευταία αρχίζω να ενημερώνομαι για το τι είναι αυτό το πράγμα, άσχετα αν εγώ δεν έχω πολύ καιρό να βλέπω», ανέφερε εξάλλου.