Ο Μητσοτάκης επικαλείται εξωγήινους για τη διάταξη για τα 15 έτη (video)

  • Εμπνευσμένος από εξωγήινους, διαστημόπλοια και τον Ε.Τ. ο αρχηγός της ΝΔ
  • Σκληρή κόντρα με τον Τσίπρα – «Ντροπή του να υβρίζει μία κατηγορία ανθρώπων»

Άμα έχεις επιχειρηματολογία δεν κρύβεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από τους ανθρώπους που μιλούν εμπεριστατωμένα και επιστημονικά. Και αν τα επιχειρήματα για εξωγήινους δεν έχουν θέση σε μία ομιλία για τα δικαιώματα των διεμφυλικών ανθρώπων, τότε τι έχει.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έκανε αντιπολίτευση με «εξωγήινα» επιχειρήματα από τη Βήμα της Βουλή κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου.

Συγκεκριμένα, προσπαθώντας να πείσει ότι η διάταξη που δίνει υπό προϋποθέσεις τη δυνατότητα επαναπροσδιορισμού φύλου από τα 15 είναι ανεύθυνη, διηγήθηκε μία πολύ πραγματική, όπως τόνισε ο ίδιος κάμποσες φορές, ιστορία.

«Μπήκα στον κόπο να πληροφορηθώ καλύτερα για την ουσία του προβλήματος. Μου διηγήθηκε λοιπόν ένας ψυχίατρος μία ιστορία, ενός νέου παιδιού, που τον κάλεσε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και ένας εξωγήινος του είπε να το κάνει».

Μετά το τέλος της ιστορίας του κ. Μητσοτάκη, ακολούθησαν και κάποια χάχανα, ενδεικτικά της σοβαρότητας του επιχειρήματος που ακούστηκε δια στόματος του προέδρου της ΝΔ.

Μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, αυτά που ξέχασε να υπολογίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι όχι μόνο τις διεκδικήσεις της ίδιας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, που ζητούν αποψυχιατρικοποίηση της διαδικασίας, αλλά και τις προτάσεις της Ολομέλεια του ΣτΕ.

Τσίπρας: Ντροπή του να υβρίζει μία κοινωνική κατηγορία

«Αυτή η επιλογή του κ. Μητσοτάκη να αναφερθεί σε αυτό το παράδειγμα, ότι τάχα ένας ψυχίατρος του είπε ότι δεν μπορούμε να δίνουμε την επιλογή σε έναν άνθρωπο 18 ετών χωρίς ιατρική γνωμάτευση, διότι αναφέρθηκε στην περίπτωση ατόμου που όταν ρωτήθηκε από τον γιατρό γιατί κάνει αυτήν την επιλογή, εκείνος του απάντησε ότι πήγε στον Υμηττό και του το είπαν οι εξωγήινοι. Αυτό είναι ντροπή!

Είναι ντροπιαστικό να υβρίζει μία κοινωνική κατηγορία που έχει το δικαίωμα της επιλογής ότι τάχα χρήζει ιατρικής και ψυχιατρικής περίθαλψης διότι διεκδικεί το δικαίωμα της επιλογής» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην τοποθέτησή του.

«Είναι ντροπή και αναμένω τον κ. Μητσοτάκη που έχει δικαίωμα να κάνει όσες κωλοτούμπες, όσες κυβιστήσεις κρίνει, να πάρει πίσω αυτή την υβριστική αναφορά απέναντι σε συμπολίτες μας που διεκδικούν το δικαίωμα, που ούτε ο ίδιος αρνείται» επισήμανε ο κ. Τσίπρας και κατήγγειλε ότι αυτή η άστοχη αναφορά του προέδρου της ΝΔ σηματοδοτεί ότι όσοι διεκδικούν αυτό το δικαίωμα της επιλογής χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook