Ο Μητσοτάκης είπε για αναλογία «5 προς 1» στο Δημόσιο και ο Αυγενάκης το διαψεύδει (video)

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και του Λευτέρη Αυγενάκη, όταν η συζήτηση πήγε στις θέσεις της ΝΔ όσον αφορά στα εργασιακά, με τον μεν γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να υπενθυμίζει παλαιότερες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον δε γραμματέα της ΝΔ να τις… διαψεύδει.

Αναλυτικότερα, όταν ο κ. Σκουρλέτης καυτηρίασε τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για αναλογία «5 προς 1» στο Δημόσιο, ο κ. Αυγενάκης παρενέβη διαψεύδοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο.

«Πού το είδατε αυτό γραμμένο;», ρώτησε (τουλάχιστον 17 φορές) ο γραμματέας της ΝΔ τον κ., Σκουρλέτη, «χρεώνοντάς» του ότι μεταδίδει fake news.

«Ντρέπομαι γιατί ο γραμματέας της ΝΔ δεν ξέρει τις θέσεις τους», του απάντησε ο κ. Σκουρλέτης.

«Δεν αποτελεί αυτό θέση της ΝΔ», επέμεινε ο κ. Αυγενάκης.

Για την ιστορία, όχι μόνο η αναλογία «5 προς 1» στο Δημόσιο αποτελεί θέση της ΝΔ, αλλά την έχει διατυπώσει δημόσια και αρκετά πρόσφατα ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος.

«Δεν θα κάνουμε απολύσεις. Αλλά θα προσλαμβάνουμε έναν δημόσιο υπάλληλο για κάθε πέντε που θα φεύγουν, όχι έναν για κάθε έναν καινούριο που θα προσλαμβάνεται. Και θα δώσουμε τέλος στη στρατιά των συμβασιούχων», είχε αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Το επίμαχο απόσπασμα:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook