Ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει τ’ άρματα και θέλει να εμπλακεί στην καταστολή

Μάλλον φιλοδοξεί να γίνει... σερίφης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, , μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έβαλε… αστυνομική στολή και είπε ότι ο Δήμος πρέπει να εμπλακεί στην καταστολή.
«Ο δήμος Αθηναίων πρέπει να βγει μπροστά και στο ζήτημα της καταστολής» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης και έκανε λόγο ένα νέο επιχειρησιακό συντονιστικό κέντρο, με συνεργασία ΕΛΑΣ – δημοτικής αστυνομίας και για αναβάθμιση της δημοτικής αστυνομίας με τεχνολογικά μέσα και εξοπλισμό.
 
«Ο ίδιος ο δήμος δεν μπορεί απλώς να βγαίνει και να καταγγέλλει, ο δήμαρχος αν θέλει να πάρει πρέπει και να δώσει, συνεισφέροντας στην πρόληψη με ένα περιβάλλον φιλικό προς την οικογένεια και τον νέο, και εχθρικό προς τον παραβάτη και τον εγκληματία. Σήμερα στο φωτισμό η Αθήνα είναι γεμάτη μαύρες τρύπες» σημείωσε.

Βέβαια ο φωτισμός δεν ανήκει στον τομέα της καταστολής, κάνοντας μας να απορούμε για το τι ακριβώς εννοεί ο υποψήφιος δήμαρχος.

Στην ίδια συνέντευξη ο Κώστας Μπακογιάννης είπε επίσης ότι “πρέπει να διώξουμε την  κομματίλα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση”, αλλά εκεί μάλλον γέλασε ο κάθε… αυτοδημιούργητος!


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook