«Ο Ηλίας Ψινάκης γιατί συνοδεύεται από δεκάδες αστυνομικούς;» – Τι απαντά η ΓΑΔΑ

Επιστολή προς την Όλγα Γεροβασίλη έστειλε ο Σπύρος Λιβαθινός

Επιστολή προς την υπουργό προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, αλλά και στους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής έστειλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα, Σπύρος Λιβαθινός (ο οποίος είχε αποχωρήσει πέρυσι τέτοια εποχή από την παράταξη του Ηλία Ψινάκη).

Σε αυτή καταγγέλλει μεταξύ άλλων ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα συνοδεύεται στα Δημοτικά Συμβούλια από δεκάδες αστυνομικούς. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού προσθέτει ότι ο Ηλίας Ψινάκης ούτως ή άλλως συνοδεύεται σε μόνιμη βάση από 2 με 3 αστυνομικούς. «Από τι ακριβώς κινδυνεύει» διερωτάται ο δημοτικός σύμβουλος στην επιστολή του, ενώ θέτει το εξαιρετικά… ενδιαφέρον ερώτημα αν η υπουργός γνωρίζει κάποιον άλλον δήμαρχο που να απολαμβάνει τέτοιων προνομίων.

Η απάντηση της ΓΑΔΑ

«Με αφορμή δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε επιστολή δημοτικού σύμβουλου του Δήμου Μαραθώνα, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναγράφεται ότι :«Όμως συμβαίνει το παράδοξο, όταν έχουμε δημοτικό συμβούλιο, 20-30 αστυνομικοί, ίσως και παραπάνω κάποιες φορές, να προστατεύουν τον δήθεν κινδυνεύοντα κο Ψηνάκη», ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  • οι αστυνομικοί διατίθενται κατόπιν αιτήματος για την ομαλή διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων και όχι για την ασφάλεια μεμονωμένων προσώπων, ενώ 
  • ο αριθμός τους κρίνεται κατά περίπτωση και είναι ο απολύτως αναγκαίος».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook