Ο Γιώργος Αυτιάς λέει ότι δεν θα είναι υποψήφιος γιατί «τρόμαξαν»

Γιώργος, ο δημοφιλής

Η υποψηφιότητα- για την ακρίβεια η μη υποψηφιότητα- του Γιώργου Αυτιά ήταν από τις πολυσυζητημένες. Ο ίδιος μίλησε μέσω της εκπομπής για την τελική απόφαση να μην συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία της Ν.Δ.

Άλλωστε ο τίτλος που επέλεξε την ώρα που αναφερόταν στο παρασκήνιο της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του ήταν: “Η αξιοπρέπεια απάντηση στην πολιτική εξαπάτηση και αμετροέπεια”, σχόλιο καθόλου κολακευτικό γι αυτούς που θεωρεί ότι τον έκοψαν.

Ο Γιώργος Αυτιάς αφού ευχήθηκε σε υποψήφιο της Ν.Δ. που θα είναι υποψήφια στις εκλογές, γύρισε προς την κάμερα και είπε με το γνωστό του ύφος:

«Εμείς δεν θα είμαστε. Δεν θα είμαστε γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις. 500.000 από όλη την Ελλάδα, ήτανε μεγάλο βάρος. Δεν το αντέξανε! Θέλουνε χαμηλά μπάλα. Κι έτσι θα ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους ό, τι το καλύτερο και κάθε επιτυχία. Αλλά να ξέρουνε μερικοί ότι το Σταύρωσον – Σταύρωσον της Μεγάλης Πέμπτης απέχει λίγα εικοσιτετράωρα από την Κυριακή της Ανάστασης».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook