Ο απολογισμός του Αντώναρου για τις ευρωεκλογές: Αδίκησα πολλούς δημοσκόπους

Η ώρα του απολογισμού
Αφού οι διαφορές και τα ποσοστά έχουν πια έχουν παγιωθεί, ο Ευάγγελος Αντώναρος έκανε και αυτός με τη σειρά του τον απολογισμό της εκλογικής διαδικασίας, μέσω ενός post στο Facebook.

Ο πρώην υπουργός παραδέχτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οι νικητές της χθεσινής βραδιάς, «πράγμα που του έδωσε την ευκαιρία να ζητήσει αποφασιστικά και πειστικά τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών το αμέσως επόμενο διάστημα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη «δεν μπόρεσε να πείσει για το πρόγραμμά του από εδώ και πέρα και ηττήθηκε με αναπάντεχα μεγάλη διαφορά. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε σωστά και ανταποκρίθηκε στο αίτημα για άμεσες εθνικές εκλογές. Δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει από εδώ και πέρα με τέτοια ήττα. Ταυτόχρονα έχει τώρα την ευκαιρία να αναδιατάξει προγραμματικά και στελεχιακά το κόμμα του που δείχνει σημάδια κόπωσης και ανεπιτυχούς διαχείρισης βασικών θεμάτων. Θα το κάνει άραγε; — θα δείξει. Ας μη ξεχάσουμε ότι το έκανε ήδη μια φορά το καλοκαίρι του 2015. Τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές αλλά και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος όμως επιφύλαξε και μία συγγνώμη σε δημοσκόπους, που όπως είπε αδίκησε. «Οφείλω να ομολογήσω ότι αδίκησα πολλούς δημοσκόπους με τα σχόλια μου το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα με ο,τι είχε συμβεί σε πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις αυτή τη φορά πολλοί έκαναν καλές προβλέψεις όπως αποδείχθηκε στη πράξη. Αν και την τελευταία εβδομάδα από τον φόβο μιας ενδεχομένης αποτυχίας είχαν σπεύσει να κάνουν κάποιες “διορθώσεις”», ανέφερε.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook