Ο Άδωνις έψαχνε θέμα να πιάσει κουβέντα στον Καραμανλή και βρήκε: Δίαιτα

Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για ένα τετ α τετ...

Δεν χάνει ευκαιρία για συνομιλία ή έστω για ένα φωτογραφικό καρέ με τον Κώστα Καραμανλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να ξεχαστούν τα όσα έχει «σούρει» στο παρελθόν τόσο κατά του ιδίου, όσο και κατά του θείου του και πρώην πρωθυπουργού.

Μια τέτοια ευκαιρία βρήκε χθες, Τρίτη -ημέρα των γενεθλίων του- λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της «γαλάζιας» ΚΟ, γεγονός που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί για να του ανοίξει κουβέντα. Το σύντομο αυτό τετ α τετ και κυρίως το περιεχόμενό του έφερε στο φως η στήλη «Βηματοδότης».

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν το δημοσίευμα, κάποια στιγμή ο Άδωνις εντοπίζει στην αίθουσα της Γερουσίας τον Κώστα Καραμανλή, που καθόταν ανάμεσα στη Σοφία Βούλτεψη και στον Κώστα Γκιουλέκα στα ορεινά της αιθούσης. Κατευθύνεται προς αυτόν και του λέει: «Ήρθα να σας χαιρετήσω, έχω και γενέθλια σήμερα». Ο κ. Καραμανλής, που έως εκείνη την ώρα φαινόταν προβληματισμένος, του είπε ένα «χρόνια πολλά». Ο Άδωνις όμως δεν έφευγε, ήθελε κουβέντα. Και βρήκε τον τρόπο: «Βλέπω ότι έχετε αδυνατίσει», είπε στον πρώην πρωθυπουργό και αμέσως ο κ. Καραμανλής άλλαξε διάθεση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται σε πρόγραμμα διατροφής, με κύριο συστατικό της δίαιτάς του τα… μαρούλια.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook