Νέα «καρφιά» Δένδια κατά Άδωνι: Δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις, δεν έχουμε το ίδιο ύφος

Δεν το λες και ομοψυχία

Η κόντρα μεταξύ Δένδια και Γεωργιάδη φαίνεται ότι καλά κρατεί. Σε νέες του δηλώσεις ο Νίκος Δένδιας λέει με σαφήνεια ότι έχει διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ παράλληλα τονίζει και την διαφορά ύφους που τους χωρίζει.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο κόμμα. Μέσα σε ένα μεγάλο κόμμα υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις και διαφορετικές γνώμες, έχουμε όμως μια συνισταμένη, εκφραζόμενη δια του αρχηγού”, λέει ο Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και προσθέτει: ” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρώ ότι εκφράζει τη συνισταμένη όλων μας».
 
Ερωτώμενος για το εάν βρίσκεται σε κόντρα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Δένδιας αρνήθηκε ότι υπάρχει κόντρα, ωστόσο επεσήμανε: «Δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους».
 
Πρόσθεσε, επίσης για τη Νέα Δημοκρατία: «Είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί».
 
Απευθύνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, υπογράμμισε ότι «οι τόνοι πρέπει να είναι τέτοιοι που να επιτρέπουν τον διάλογο και το επιχείρημα». «Η κοινωνία είναι πονεμένη», είπε και συνέχισε: «δεν αντέχει τις κραυγές. Δεν αντέχει τις υστερίες. Δεν αντέχει ένα κλίμα ψυχροπολεμικό. Τα προβλήματα είναι τεράστια. Μπορούμε να διαφωνούμε. Αλλά αυτό οφείλει να γίνεται σε ένα πλαίσιο που να επιτρέπει το διάλογο».
 
Ακόμη, ο κ. Δένδιας επέκρινε την κυβέρνηση, ότι το 90% των όσων κάνει έχει «εκλογική και κομματική λογική» και σχολίασε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει επιδείξει έναν τρόπο διαχείρισης των δημόσιων πραγμάτων που ειλικρινά σε αφήνει έκπληκτο, όσο κι αν θέλεις να είσαι συγκαταβατικός».
 
Πάντως, ξεκαθάρισε: «Δεν επιθυμούμε την καταστροφή της χώρας, για να δικαιωθούμε εμείς».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook