Μπογδάνος «καρφώνει» Δένδια για τα «μάτια» του… Άδωνη

Τα «καρφιά» του «κομμένου» για τον Νίκο Δένδια
Οι διασυνδέσεις του με την αντιπροεδρία της ΝΔ μπορεί να μη στάθηκαν αρκετές για να γλιτώσει τη θέση που φέρεται να είχε εξασφαλίσει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ωστόσο ο «δημοσιογράφος» Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται πως βρήκε έναν διαφορετικό ρόλο: Τη διαδικτυακή υπεράσπιση του Άδωνη Γεωργιάδη έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων, όπως είναι ο Νίκος Δένδιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δένδιας μιλώντας στην ΕΡΤ, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι με τον κ. Γεωργιάδη «δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους». Πρόσθεσε, επίσης για τη Νέα Δημοκρατία: «Είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί».

Έτσι, ο εν λόγω «δημοσιογράφος» φαίνεται πως ένιωσε την ανάγκη να βάλει «πλάτη» στον λαλίστατο αντιπρόεδρο της ΝΔ, κάτι που έκανε με αναρτήσεις στο Twitter:

«Αναρωτηθείτε: Αν κατέβαιναν στην ίδια περιεφέρεια -οποιαδήποτε περιφέρεια- ο Νίκος Δένδιας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ποιος θα υπερίσχυε και δη εμφατικά; Αυτά. Καλή Σαρακροστή», σημείωσε.


Σε άλλη του ανάρτηση, τόνισε με νόημα: «Δεν είναι κακό να έχεις αρχηγικές βλέψεις. Κακό είναι να ποζάρεις σα δελφίνος και να υποδύεσαι τη συνείδηση του κόμματος ελάχιστους μήνες πριν τις εκλογές, υπονομεύντας τον πρόεδρο που υποτίθεται πως στηρίζεις – και μάλιστα πριν καν αυτός πάρει την εξουσία».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook