«Μπάχαλο» με τα όλα του στη ΝΔ Θεσσαλονίκης – Επιστολή σε πολιτευτές για συμμόρφωση

Μια ωραία ατμόσφαιρα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Την ώρα που η προεκλογική περίοδος είναι σε έξαρση και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα όπου οι υποψήφιοι σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν μία πιο ιδιαίτερη μάχη, αυτή που διαμορφώνεται στον απόηχο της Συμφωνίας των Πρεσπών, η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε πολύ άνετα να χαρακτηριστεί μπάχαλο.

Ένα μπάχαλο που έχει οδηγήσει σε μία αυστηρότατη επιστολή του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, Τάσου Σπηλιόπουλου, προς κάθε ενδιαφερόμενο. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρώην υπουργός και βουλευτής απέστειλε έγγραφο με αποδέκτες «βουλευτές, ευρωβουλευτές, προέδρους ΝΟΔΕ και μέλη Δ.Ε. και Π.Ε.», όπου ζητά αναδιοργάνωση, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Όπως σημειώνει, «παρά τις μέχρι τώρα εκκλήσεις μου, πολλά από τα στελέχη μας είναι εντελώς αδιάφορα έναντι αυτών των στοιχειωδών υποχρεώσεών τους. Είναι προφανές πως η κατάσταση αυτή δεν είναι αποδεκτή και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η Δ.Ε. δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο και ως πρόεδρός της, μετά τη γνωστή απόφαση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, έχω και την ευθύνη της οργάνωσης και τον συντονισμό του προεκλογικού αγώνα στον Νομό Θεσσαλονίκης για όλες τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους μας, μια που η προσδοκώμενη επιτυχία είναι υπόθεση κι ευθύνη όλων μας».

«Όλα τα στελέχη μας, εκλεγμένα ή διορισμένα, δεν έχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις έναντι της Δ.Ε. Μερικές από τις υποχρεώσεις αυτές είναι η παρουσία τους στις προβλεπόμενες συνεδριάσεις των οργάνων, όπου προβλέπεται η συμμετοχή τους, η υπόδειξη ονομάτων εκλογικών αντιπροσώπων και η συνδρομή τους στο πολυσχιδές έργο της, ιδιαίτερα κατά την προεκλογική περίοδο», έγραψε ακόμα στην επιστολή του.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook