Μητσοτάκης για γυναίκες στην κυβέρνηση – «Δεν είχαμε τόσες που να ενδιαφέρονται» (video)

«Είστε σοβαρός σε όλη τη χώρα με όλες αυτές τις υπέροχες Ελληνίδες;»
Η έλλειψη παρουσίας γυναικών στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ξεπέρασε το 40%, ήταν κάτι που προβλημάτισε πολλούς.

Μεταξύ αυτών ήταν και η δημοσιογράφος του ΒΒC, Zeinab Badawi, η οποία ρώτησε τον έλληνα πρωθυπουργό για την τόσο μεγάλη δυσαναλογία αντρών και γυναικών που ανέλαβαν χαρτοφυλάκιο στο νέο υπουργικό συμβούλιο για να λάβει μια απάντηση που την ξάφνιασε και όχι ευχάριστα.

Δυστυχώς δεν είχαμε τόσες γυναίκες που να ενδιαφέρονται για την πολιτική» ήταν η απόκριση του κύριου Μητσοτάκη, κάτι που συνάντησε την ένσταση της δημοσιογράφου.

«Είστε σοβαρός σε όλη τη χώρα με όλες αυτές τις υπέροχες Ελληνίδες;» τον διέκοψε η δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας πως «είμαι σίγουρη ότι μπορώ να πάω να βρω για εσάς 21 έμπειρες γυναίκες για να καλύψουν τις θέσεις»  συνέχισε η Βρετανή δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση από τον Έλληνα πρωθυπουργό πως ρώτησε πολλές γυναίκες αλλά ήταν «κάτι παραπάνω από διστακτικές για να αναλάβουν τη θέση».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook