Με Πλεύρη δικηγόρο στέλνει εξώδικα στα μέλη της Εξεταστικής ο Γεωργιάδης

Όπως παλιά οι δυο τους

Τις παλιές καλές στιγμές της κοινής τους πορείας στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό αναβιώνουν Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, αυτή τη φορά όχι ως συνάδελφοι, αλλά ως δικηγόρος – πελάτης. 

Προσέλαβε λοιπόν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον «γαλάζιο» δικηγόρο και πρώην βουλευτή, προκειμένου να στείλει εξώδικο στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, καθώς το πόρισμα για το ΚΕΕΛΠΝΟ τον θέτει «στο κάδρο» των ηθικών ευθυνών.

Αφού χθες, Δευτέρα, ημέρα που κυκλοφόρησε το πόρισμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδόθηκε σε ένα αδιανόητο ακόμη και για τα δεδομένα του, μπαράζ εμφανίσεων σε ΜΜΕ, διαμηνύοντας την αθωότητά του, σήμερα επανέρχεται μέσω social media, ποστάροντας το εξώδικο που απέστειλε.

Οι απαραίτητες κατηγορίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια, ήρθαν όπως θα περίμενε κανείς. «Οι χθεσινές διαρροές πιθανού πορίσματος από τον Σύριζα, είχαν εξόφθαλμες παραβιάσεις του Νόμου. Μπορούν να πουν ο,τι θέλουν στα πλαίσια της εντολής τους, τίποτε πέραν αυτής @thanosplevris» έγραψε στο tweet του ο Γεωργιάδης.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook