Μαξίμου «τρολάρει» Μητσοτάκη

«Να μην αγχώνεται για το εάν δεσμεύεται ή όχι από την αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας, αφού δεν θα κληθεί να την εφαρμόσει»

«Ο κ. Μητσοτάκης δε χρειάζεται να αγχώνεται για το εάν δεσμεύεται ή όχι από την αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας, τώρα που η σημερινή κυβέρνηση τη βγάζει από τα μνημόνια. Δεν θα κληθεί ποτέ να την εφαρμόσει», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για τη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ωστόσο συμφωνούμε μαζί του πως “έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία”. Η δίκαιη ανάπτυξη και η ενίσχυση του κόσμου της εργασίας ουδεμία σχέση έχουν με τα οικονομικά συμφέροντα που ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί», προσθέτουν οι κυβερνητικές πηγές.

Η δήλωση Μητσοτάκη που προκάλεσε την αντίδραση Μαξίμου

«Βολές» κατά της κυβέρνησης για το αναπτυξιακό της σχέδιο είχε εξαπολύσει νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους επικεφαλής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) Γιώργο Στασινό και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) Στράτο Παραδιά.

«Είναι ένα σχέδιο το οποίο κρατάει κρυφό, μυστικό. Το συζητά με τους θεσμούς, αλλά όχι με τους έλληνες πολίτες», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων:

«Σε καμία περίπτωση εμείς δεν δεσμευόμαστε από αναπτυξιακά σχέδια τα οποία συντάσσονται εν κρυπτώ και τα οποία ενδεχομένως να αποτυπώνουν και μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία από αυτήν την οποία πρεσβεύουμε εμείς».

Δείτε Επίσης