Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα ενημέρωσε την Ευρωομάδα της Αριστεράς για τη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η κ. Κούνεβα ζητάει τη στήριξη της Αριστεράς στην Ευρώπη, τονίζει πως τα ΜΜΕ δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία σε αυτή τη δίκη ενώ ταυτόχρονα προτείνει να καλέσουν ή στις Βρυξέλλες ή στο Στρασβούργο την Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από την Χρυσή Αυγή.

Υπενθυμίζουμε ότι η κ. Κούνεβα παρευρέθηκε στην δίκη της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο Αθηνών και στην εκδίκαση της υπόθεσης των Αιγυπτίων αλιεργατών, όπου και συνάντησε την Μάγδα Φύσσα.

Ç Êùíóôáíôßíá Êïýíåâá óôï Åöåôåßï Áèçíþí ôçí ÐáñáóêåõÞ 14 Ïêôùâñßïõ 2016. Ç åõñùâïõëåõôÞò ðñïóÞëèå, ðñïêåéìÝíïõ íá ãíùñßóåé ôç ìçôÝñá ôïõ Ðáýëïõ Öýóóá, íá åêöñÜóåé ôç óõìðáñÜóôáóÞ ôçò óôï äñÜìá ðïõ âéþíåé áõôÞ ìåôÜ ôïí ÷áìü ôïõ ãéïõ ôçò êáé íá äçëþóåé üôé óôçñßæåé ôçí ðñïóðÜèåéÜ ôçò ãéá ôçí áðïíïìÞ äéêáéïóýíçò. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας