Κίνηση – έκπληξη από Κοτζιά: Το «Πράττω» στηρίζει Γερουλάνο για δήμαρχο

Αντί του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο

Μπορεί ο ίδιος να έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, η κίνησή του ωστόσο, το «Πράττω», επέλεξε να στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

Την είδηση της στήριξης στον Παύλο Γερουλάνο έκανε γνωστή ο επικεφαλής της κίνησης και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, εκτιμώντας ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τους Αθηναίους.

Ο κ. Κοτζιάς είπε ότι η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ κατεβαίνει και στηρίζει δημάρχους σε 180 πόλεις της χώρας, εκ των οποίων οι 40 είναι «Πραττινοί» -όπως χαρακτηριστικά είπε- και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους στηρίζει, «οι 100 είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, και οι άλλοι 40 είναι από άλλους χώρους».

Επίσης, δήλωσε υπερήφανος για ορισμένους υποψήφιους δημάρχους του ΠΡΑΤΤΩ, που κατεβαίνουν και μόνοι τους, «παρ΄ όλο που είμαστε μία μικρή οργάνωση, αλλά με ιδέες και δραστηριότητες και πιθανολογώ ότι θα τους κερδίσουμε αυτούς τους Δήμους».

Για τις επιλογές του σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές, είπε ότι θα αποφασίσει, «όχι μόνος μου, αλλά με την καθοδήγηση του ΠΡΑΤΤΩ και θα εξαρτηθεί από το πολιτικό περιεχόμενο του χώρου με τον οποίο θα συμπράξω». Εκτίμησε δε, ότι θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook