«Κεραυνοί» Ραγκούση για την αποκάλυψη Παπαδημητρίου περί πιστοληπτικής γραμμής (video)

«Ο Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε 4ο μνημόνιο»
Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης από τον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιώς, Γιάννης Ραγκούσης, στον απόηχο των δηλώσεων του υποψήφιου της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να δώσει έμφαση στις τράπεζες, παρέχοντάς τους μέρος από το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ που διαθέτει η κυβέρνηση, προαναγγέλλοντας έτσι νέα πιστοληπτική γραμμή στήριξης και άρα νέο μνημόνιο.

Αναλυτικότερα, κάνοντας λόγο για «συγκλονιστική αποκάλυψη» του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο κ. Ραγκούσης εξήγησε ότι «την ώρα που η χώρα δανείζεται από τις αγορές με το χαμηλότερο επιτόκιο δεκαετίας, οδηγεί τη χώρα σε 4ο μνημόνιο, σε πιστοληπτική γραμμή στήριξης που σημαίνει ότι μας βάζει πάλι στη διαδικασία της εξωγενούς εξάρτηση της χώρας».

Από την πλευρά της, η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως απέφυγε να δώσει απάντηση, με τον κ. Ραγκούση να επαναφέρει τη συζήτηση στο ζήτημα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «εκπροσωπείτε το κόμμα που διέλυσε τα δημοσιονομικά της χώρας το 2009. 24 δις ευρώ πρωτογενές έλλειμμα παραδώσατε».

Στη συζήτηση ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι με την κ. Κεραμέως να αποφεύγει να δώσει απαντήσεις και τον δε κ. Ραγκούση να υπογραμμίζει ότι στο πρόγραμμα της ΝΔ δεν αναφέρεται πουθενά το ασφαλιστικό και το 4ο μνημόνιο.

Το σχετικό απόσπασμα:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook