«Κεραυνοί» Ραγκούση για ΕΥΠ: Το πρωθυπουργικό φιάσκο τείνει να εξελιχθεί σε σκάνδαλο

«Η συνεχιζόμενη σιωπή του κ. Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει πλέον κάθε ανεκτό όριο»
Τα «βέλη» του αναφορικά με τη σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά στο πτυχίο του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, εξαπέλυσε με μια αρκετά αιχμηρή του ανακοίνωση ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Η συνεχιζόμενη σιωπή του κ. Μητσοτάκη ως προς τα μείζονα ερωτήματα που τεκμηριωμένα έχουν διατυπωθεί για τον νέο επικεφαλής της ΕΥΠ έχει ξεπεράσει πλέον κάθε ανεκτό όριο. Η σιωπή του είναι προσβλητική και για τους θεσμούς και για τους πολίτες», τονίζει ο κ. Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι «η παρατεταμένη απόκρυψη του πτυχίου του κ. Κοντολέοντα, καθώς και της αναγνώρισής του από το ΔΟΑΤΑΠ, εάν υπάρχει, είναι πλέον σκανδαλώδης».

Ο κ. Ραγκούσης σημειώνει πως «τα ερωτήματα σχετικά με το ποινικό μητρώο του εκλεκτού του πρωθυπουργού είναι εξίσου μείζονος, τυπικής και ουσιαστικής σημασίας».

Σχολιάζει, τέλος, ότι με αφορμή την υπόθεση Κοντολέοντα «είναι αναμφισβήτητο ότι αναδείχθηκαν ήδη σοβαρότατα ζητήματα σχετικά με τις αρχές και την ποιότητα της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη που μόλις ξεκίνησε».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook