Καυγάς Θεοχαρόπουλου και Λοβέρδου στη Βουλή – «Κοιταχτείτε στον καθρέφτη» (video)

Άναψαν τα «αίματα»
Σύγκρουση μεταξύ του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Ανδρέα Λοβέρδου ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η κόντρα άνοιξε μετά την ομιλία του κ. Θεοχαρόπουλου, στον οποίο εξαπέλυσε επίθεση ο κ. Λοβέρδος, «χρεώνοντάς» του θράσος απέναντι στο κόμμα που τον έβαλε στη Βουλή. «Δεν προλάβατε να διοριστείτε και ήρθατε εδώ να μας πείτε πώς θα γίνει ο Τουρισμός και πως θα έρθει ανάπτυξη. Καλύτερα να αφήνατε κανέναν άλλο να τα κάνει αυτά. Στοιχειώδης πολιτική αγωγή συνεπάγεται να περνούσαν λίγες ημέρες για να ξεχαστεί λίγο αυτό που έκανε», σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, σήκωσε το «γάντι» ο υπουργός Τουρισμού και απάντησε στον κ. Λοβέρδο: «Κρίνετε εξ ιδίων. Κύριε Λοβέρδο, εσείς κάνατε κόμμα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ κάποια χρονική στιγμή και στη συνέχεια το αφήσατε στην άκρη για να γίνετε υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Για να ξέρουμε ποιος έχει θράσος εδώ μέσα».

«Εγώ είμαι άνθρωπος των συγκρούσεων. Ποτέ, όμως, δεν κατέβηκα με άλλο κόμμα στις εκλογές. Κατεβήκατε μέσα σε τρία χρόνια, με τρία διαφορετικά κόμματα. Είστε η επιτομή του ανθρώπου που θεσιθηρεί», του απάντησε ο κ. Λοβέρδος, με τον κ. Θεοχαρόπουλο να ανταπαντά:

«Μόλις κάποιος συνεργάζεται με τον όμορο χώρο, την Αριστερά, γίνεται στρατηγικός αντίπαλος… Κοιταχτείτε στον καθρέφτη της παράταξής σας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σας, όταν μιλάτε για θεσιθηρία».

Το σχετικό απόσπασμα:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook