Κατέβασε τη φωτογραφία με τον Αμβρόσιο ο Κουρουμπλής και έδωσε εξηγήσεις

Λογικό
Δεν έμεινε για πάρα πολύ στον αέρα η φωτογραφία του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο και μετά τις έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, κατέβηκε.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το κοινό αίσθημα ανεβάζοντας την εν λόγω φωτογραφία με τον ακροδεξιό μισθάνθρωπο μητροπολίτη και έτσι δέχτηκε τα ανάλογα «πυρά» από τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση αυτή.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας κατέβασε τη φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Έκανε μάλιστα και μία ανάρτηση στο Facebook, εξηγώντας το πώς έγινε η συνάντηση.

«Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο- στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας» έγραψε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Και συνέχισε λέγοντας: Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι’ αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook