Σε κατάμεστη αίθουσα ο Τζανακόπουλος στην Κατερίνη – Ακροδεξιοί συγκεντρώθηκαν απ΄ έξω

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο της Κατερίνης πραγματοποίησε ομιλία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά το «μπαράζ» επαφών που είχε με ανθρώπους της πόλης.

Η ανταπόκριση του δημοκρατικού κόσμου στο σχετικό κάλεσμα κρίθηκε ως ιδιαίτερα θετική, καθώς η αίθουσα του επιμελητηρίου ήταν κατάμεστη.

Ωστόσο, έξω από την αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί γνωστοί ακροδεξιοί, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν πρωτοστατήσει σε επεισόδια, όπως για παράδειγμα στο περιστατικό με τη ρίψη μολότοφ στο σπίτι της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυς Σκουφά.

«Κόντρα στους κήρυκες του μίσους και του διχασμού, το μήνυμα της Αριστεράς είναι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης. Είμαστε σήμερα εδώ στην Κατερίνη για να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη σε αυτό το μήνυμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η Ελλάδα των ελίτ, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας είναι αδύνατο να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα της συμπλήρωσης του α’ 6μήνου εκτός μνημονίου.
Για αυτό βομβαρδιζόμαστε καθημερινά όλο & περισσότερο με ψευδείς ειδήσεις, διαστρεβλώσεις και πολιτικό κουτσομπολιό», πρόσθεσε.

Οι σχετικές φωτογραφίες:

 


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook